ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

1) Για παραγγελίες άνω των 110€ και εντός της Αττικής, οι αποστολές γίνονται δωρεάν με δικά μας μεταφορικά μέσα στον χώρο σας.

2) Για παραγγελίες άνω των 110€ και εκτός της Αττικής, οι αποστολές γίνονται με δικά μας μεταφορικά μέσα και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

3) Για παραγγελίες κάτω των 110€ δεν γίνονται αποστολές. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία από την διεύθυνση μας Λ.Κων/πόλεως 236-240, ΤΚ: 10445, Αθήνα.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 2 με 5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για παραγγελίες οι οποίες καθυστερούν να αποσταλούν περισσότερο από το παραπάνω χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε μέσω e-mail. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας, εφόσον συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξετε την επιλογή "Ιστορικό".

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια μεγάλη παραγγελία ή έχετε απορίες για την διαδικασία των παραγγελιών μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση sales@triena.net.gr ή στα τηλέφωνα 210 8540430.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα στο e-mail sales@triena.net.gr και εξηγήστε μας τους λόγους της απόφασής σας. Παρακαλούμε να μην επιστρέφετε προϊόντα χωρίς πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, γιατί δεν θα γίνονται δεκτά.